Bloemen import en export

Overal ter wereld kopen wij de mooiste bloemen voor u in, exact waar u als klant naar op zoek bent. Als klant wilt u hoogstaande kwaliteit bloemen; bij DivFlo leveren wij dagelijks verse bloemen over de hele wereld.

 • Dagverse bloemen
 • Direct van de kweker
 • Persoonlijke service
 • Binnen 24-48 uur* geleverd
 • Status: bekende afzender (known consignor)
 • Wereldwijde export en import

*Afhankelijk van het export land

DivFlo verzorgt wereldwijde bloemen export en bloemen import zowel aan groothandels en importeurs als aan vooraanstaande designers. Bestel in de webshop eenvoudig uw bloemen. Staan de gewenste bloemen er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@divflo.com en wij zorgen ervoor dat u uw bloemen krijgt.

Het grootste aanbod bloemen

Via de webshop kunt u alle bloemen eenvoudig online bestellen. Bekijk hieronder een kleine greep uit het huidige aanbod bloemen.

Rose Avalanche
Rose Avalanche Peach
Rose Clarence +NEW
Rose Avalanche Candy
Rose Pearl Avalanche
Rose Four Seasons
Rose Gravity
Rose Wild Look
Rose Wedding Rose
Hypericum Coco Casino
Hypericum Coco Uno
Syringa (Lilac) Stepman 6+ Flowering!
Tulip Lustige Witwe
Tulip Russia
Tulip Jacuzzi
Tulip Frilled Real Time
Tulip French La Cour Parrot
Tulip French Green Wave
Tulip Parrot Rococo Double

Naar onze shop

Bloemen export

In Nederland vindt u het grootste aanbod aan bloemen ter wereld. DivFlo is dé specialist in het exporteren van bloemen.

 • Dagverse bloemen
 • Direct van de kweker
 • Snelle levering
 • Transport en verzending
 • Persoonlijke service

Wij zorgen ervoor dat uw bloemen op de juiste manier worden verpakt zodat uw bloemen over de hele wereld in topconditie worden ontvangen.

Bij het exporteren van de bloemen dient u altijd rekening te houden met de regelgeving van het desbetreffende land. Denk aan kwaliteitseisen, prijzen en de markt waarin u zich bevindt. De medewerkers van DivFlo helpen u persoonlijk van het begin tot aan het einde met uw bestelling.

Bloemen import

Door de korte lijnen die DivFlo met kwekers over de hele wereld heeft, worden onze bloemen snel en voordelig geïmporteerd. Mede door deze nauwe samenwerkingen met lokale importeurs kunnen wij efficiënt werken, de kwaliteit van de bloemen behouden en het grootste assortiment aanbieden.

Service

Als klant profiteert u bij DivFlo van hoogstaande service. Persoonlijk contact en professioneel advies staan bij ons centraal.

Persoonlijk contact

Als klant krijgt u een accountmanager die van begin tot aan het eind uw bestelling verzorgt. Wij zijn iedere dag van de week beschikbaar, het hele jaar door. Onze handel slaapt nooit!

Transport en levering

Overal ter wereld levert DivFlo de door u gewenste bloemen. Elke levering is maatwerk. Iedere bloem is anders en wij zorgen ervoor dat deze perfect bij u wordt bezorgd. De medewerkers van DivFlo zijn dan ook gecertificeerd inpakkers.

Known consignor

Transport gaat voornamelijk via de lucht of via de weg. DivFlo staat geregistreerd als bekende afzender (known consigner) luchtvracht. Met deze status wordt het proces van importeren en exporteren van producten op de luchthavens versnelt, waardoor wij zo spoedig mogelijk uw bloemen op plaats van bestemming kunnen brengen.

Wegtransport

Dagelijks rijden de vrachtwagens naar het buitenland om de bloemen snel en veilig bij u af te leveren. Onze ervaren chauffeurs leggen dagelijks duizenden kilometers af om overal de mooiste en meest verse bloemen af te leveren.

Uw bloemenexporteur

Heeft u vragen over DivFlo en/of over onze diensten? Neem dan contact met ons op via info@divflo.com. Wij helpen u graag!

Naar onze shop