Bruidsbloemen voor elk seizoen

4 Juli, 2016 17:11

Eén van de belangrijkste accessoires voor een bruid is uiteraard het bruidsboeket. Dit boeket moet er dan ook perfect uitzien. Het is vooral belangrijk dat het boeket past bij de stijl van de bruiloft én de jurk. Afhankelijk van het seizoen waarin de bruiloft plaatsvindt, zijn er prachtige bruidsboeketten samen te stellen. 

Het ideale lente bruidsboeket

Uiteraard zijn er in de lente bloemen in overvloed te verkrijgen. Echte lentebloemen als rozen, tulpen en narcissen komen goed tot hun recht in een bruidsboeket. Qua kleur passen bij dit seizoen zachte maar vrolijke kleuren zoals geel, blauw en groen. Daarnaast doen ook pasteltinten het erg goed in een lente bruidsboeket. Een nieuwe trend is het toevoegen van veren aan een bruidsboeket.

Het perfecte zomerse bruidsboeket

In de zomer heeft u, net als in de lente, een zeer uitgebreide keuze aan bruidsbloemen. In dit seizoen zijn vooral kleurrijke bruidsboeketten zeer geliefd. Rood, roze, oranje en groen zijn kleuren die we vaak zien in zomerse bruidsboeketen. Eigenlijk kunt u alle kanten op met de kleuren, maar pas wel op dat de bloemen niet vloeken met elkaar of met de jurk. Bij typische zomerbloemen voor een zomerboeket kunt u denken aan dahlia’s, zonnebloemen en hortensia’s.

De mooiste bruidsbloemen in de herfst

Voor een bruidsboeket in herfststijl zijn bloemen in typische herfstkleuren natuurlijk onmisbaar. Denk hierbij aan de kleuren rood, oranje, groen en bruin. Chrysanten, hortensia’s en orchideeën doen het erg goed in een herfst bruidsboeket. Daarnaast is het ook leuk om verschillende accessoires aan het boeket toe te voegen. Takken, bladeren en besjes geven bruidsboeket een echt herfsttintje.

Winterse bruidsbloemen

In de winter is het bloemenaanbod uiteraard een stuk lager dan in de lente en de zomer. Bloemen die wel goed verkrijgbaar zijn in de winter zijn onder andere tulpen, amaryllissen en fresia’s. Wit is de perfecte kleur voor een bruidsboeket in winterse sferen. Dit is niet alleen dé bruidskleur, maar ook de kleur van de winter. In combinatie met witte bloemen maken paarse, rode en blauwe bloemen het winterse bruidsboeket helemaal af.

Wilt u ook de mooiste bruidsbloemen voor elk seizoen in uw assortiment? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij bezorgen wereldwijd dagverse bloemen van de beste kwaliteit.

Terug