Planten export

Bij DivFlo kunt u terecht voor het grootste assortiment aan planten in Nederland. Daarnaast bent u voor planten export bij ons aan het goede adres.

  • Maatwerk voor elke klant
  • Direct van de kweker
  • Levering binnen 24-48 uur
  • Grootste assortiment planten

Door de goede samenwerking met kwekers en leveranciers kunnen wij alle planten leveren. Het grootste assortiment planten vindt u in onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via: info@divflo.com.

Het grootste aanbod planten

Bekijk hieronder een greep uit het huidige aanbod planten. Via de assortimentslijsten en in de webshop heeft u toegang tot het grootste aanbod planten ter wereld.

Skimmia Rubella
Alocasia Bambino Arrow
Anthurium Mixed
Aloe Cosmo
Cycas Revoluta
Begonia Red
Cyclamen Pink
Buxus Sempervirens
Anthurium Amaratti Mixed
Cactus Mixed
Calathea Lancifolia
Chamaecyparis Obtusa Nana Gracilis
Chrysanthemum Mixed
Codiaeum Mixed
Dieffenbachia
Adianthum
Anthurium Dakota

Naar de webshop

Planten export

DivFlo heeft een uitgebreid assortiment planten die over bijna de hele wereld geëxporteerd kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat uw planten snel en in perfecte staat bij u geleverd worden.

  • Lucht- en wegtransport
  • Gecertificeerde inpakkers
  • Gecertificeerde transportmiddelen

U dient te allen tijde rekening te houden met de regelgeving van het exportland. Elk land heeft zijn eigen regels omtrent kwaliteitseisen, prijzen of verkoopvoorwaarden. De professionele medewerkers van DivFlo helpen u graag.

Transport

Uw planten worden door de gecertificeerde werknemers verpakt, waardoor uw planten in perfecte staat worden geleverd op plaats van bestemming.

Door een goed en betrouwbaar logistiek management kunnen wij snel en efficiënt exporteren. Wij kiezen voornamelijk voor luchtvracht of voor transport per weg. Wij zorgen te allen tijde voor een passende logistieke oplossing, zodat uw producten zo snel mogelijk en vers bij u aankomen.

Persoonlijke service

Iedere klant kan bij ons persoonlijke service verwachten. Wij vinden het belangrijk dat u te allen tijde verse planten heeft. Wij helpen u graag met het gehele bestelproces. Ook voor al uw vragen over bijvoorbeeld planten, de trends of over onze service kunt u bij ons terecht. Bij DivFlo werken alleen geschoolde en gecertificeerde mensen die u graag van professioneel advies voorzien.

DivFlo: uw planten exporteur

Wij hebben dagelijks verse planten, bekijk ons huidige aanbod in de webshop. Bent u opzoek naar een specifieke plant of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@divflo.com. Wij zorgen dat uw vragen beantwoord worden.

Naar de webshop